Saturday, November 20, 2010

i miss my friend



AIMAN bin YAHYA.lelaki yang duduk disebelah aku semasa di dalam kelas*form5.selalu bersama.riang ria,gelak ketawa.aku jadikan aiman sebagai saingan aku.walau sampe hari tuk pun nya sik penah tauk yang aku terdorong untuk terus push dirik aku untuk study adalah sebab nya.nya salu tego aku mun aku tido.semakin hari usaha nya semakin meningkat.so,secara otometik aku rasa terancam dan otometik sekali lagi,aku terus belajar & belajar.trimas buddy for giving me inspiration.



MOHD HAMIZAN bin MOHD MORSHIDI.kawan pelajar harian aku di dalam kelas.lamak dah aku sekda jumpa nya.raya riya pun sik sempat.tiap2 petang mun sekda kelas,aku selalu rilek ngan nya kat hospital.tambahan,nya selalu tumpang aku mun mok pegi kelas tambahan or koko petang2.nang dah selalu maen ujan tiap kali pulang skolah.maklumlah,moto aku sekda bumbung.haha.time kimia,rakan seperjuangan aku untuk tido.



Mohd Azzarul Shafinaz.kawan aku yang dikenali di PLKN.miak miri.rapat sangat time PLKN.haha.banyak pengalaman & peristiwa yang dialami bersama.nya pun sama palak ngan aku.ya best! haha.seorang yang mahir dalam bermain gitar.no wonder la nya ada sampe 2gitar elektrik,1bass,1gitar akustik kat rumah.sik tauk lah mun da bertambah gik.tapi,eboh tamak elak rul.haha! aku suka diat cara nya ngan gerek nya.sweet gitu.best kuar an sidak duak.aku ngan zarul mula2 plan utk further study sama2,tapi sikpat.so,insyaALLAH akan bertemu lagi selepas tuk.thanks friend sebab dah banyak berjasa kat aku ;)


Friday, November 19, 2010

aku maseh SEKOLAH

'alangkah,indah nya dunia.jika kita tak dapat membesar'
aku wish dapat pelihara DOREMON.biar aku dapat ulang balit masa.HAHA.
theres a lot things that i miss about SCHOOL.

  • friends
  • teachers
  • classroom
  • book inside my desk
  • went to school with empty bag
  • make some noise
  • additional classes
  • dll.
masa terlalu cepat berlalu,aku sik mok tua.HAHA
i want to enjoy my life as possible. ;)

Monday, November 1, 2010

go genting !


first time tiba di puncak,sejuk sangat-sangat.rugi tak bawak sweater.haha.pengalaman yang best,gumbira sakan,dan macam-macam lagi.nothing else to type.just take a look at all this picture. :D



*aku,aliff,absyar


*aku,absyar dalam kereta antik.haha


???


energizer dan aku.haha



Friday, September 3, 2010

GAYU GURU KETUPAT NYAMAI

SELAMAT HARI RAYA
awal bena ku wish.HAHA.xpa.excited tuk.abes RAYA lak,sengsara.da PSPM a.k.a FINAL EXAM utk sem1.*MUST SCORE!
LECTURER padah akan menghadkan penggunaan HANDPHONE & LAPPY.
sebab ya punca student xblaja.aku no hal sebena ny.GOOD DECISION.yeah!
mintak-mintak ku pat SCORE.amin.
fasting?so far so good.just me not going to the TARAWIH.it became decrease when near to SYAWAL.faham2 lha.HEHE.flight 8th SEPTEMBER.waa~tak SABAR.tak SABAR.

p/s sapa-sapa yang da baca BLOG ku tuk,jangan lupak tang umah.

8B LORONG PERMAIJAYA 1B/4
TAMAN SOON HUP,SIBU SARAWAK
see ya!!

Monday, May 24, 2010

Sunday, May 23, 2010

further study

Tahniah! Anda telah ditawarkan ke Program Matrikulasi,
Kementerian Pelajaran Malaysia.
Nama: MOHAMAD ZAID BIN ZAIDI
No Kad Pengenalan: 920826136695
Program Pengajian : PROGRAM SATU TAHUN
Kursus: M007-TEKNIKAL
Nama kolej: 22-KOLEJ MATRIKULASI TEKNIKAL JOHOR
Tarikh Mendaftar: 25 MEI - 3 JUN 2010




Sunday, May 16, 2010

MASA DEPAN SIBU

aku rasa SIBU akan lebih terok selepas ni.
HAIYAA~
BN kalah ou.DAP menang.apa cer?
so,semua projek2 BN yg sdg dibuat nmpak ny akn tergendala camtu jer.
sdeh :(
APA AKAN JADI KT SIBU LEPAS NI !!??